Friss topikok

Utolsó kommentek

Igazságosság és Modernizáció Platform blogja

Az implatform.blog.hu az MSZP Igazságosság és Modernizáció Platform blogja. Bejegyzéseink között platformunk állásfoglalásait, nézeteit, adott ügyről kialakult véleményünket olvashatja. Amennyiben többet szeretne megtudni platformunkról, keressen fel minket e-mail címünkön, illetve látogasson el Facebook oldalunkra! E-mail: im.platform@gmail.com

Linkblog

Március 15-e üzenete ma

2011.03.16. 02:06 | Muhari László | Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp ünnep belpolitika újirány

Már csak egy napot kell aludni, hogy 2011. március 15-re ébredjünk. Megvallom töredelmesen, kissé elfogult vagyok, ugyanis szerintem a legszebb nemzeti ünnep, az, amire minden magyar büszke lehet. Ami azt mutatja nekünk, hogy igenis szembe kell szállni az önkénnyel, és meg kell mutatni, hogy igenis erős a társadalom önvédelmi képessége, képes magát bármitől megvédeni.

Az a közhely minden nemzeti ünnepen elhangzik, hogy ennek az adott évben milyen jelentősége és üzenete van. Ugyanakkor ma 15-e tényleg nagy jelentőséggel bír: ha most élnének a márciusi ifjak, biztos ismét a Pilvaxba mennének, hogy demonstráljanak az ellen, ami Magyarországon folyik.

Mert az elmúlt évben olyan döntéseket hozott eddig is az 55%-os kétharmadnyi Fidesz(-KDNP)-kormány, ami ellen minden jóérzésű ember kikel magából. Megszavazták maguknak az egykulcsos SZJA-t, a gazdagadót, ami büntet mindenkit, aki 230 ezer forint alatt keres havonta; saját ízlésükre formálták a médiatörvényt; tulajdonképpen felszámolták a közmunkaprogramot; az MSZP-s kormányok ügyetlen rendvédelmi politikája után az Orbán-kormány módszeresen szétverte a rendőrséget; külföldön lejáratják az egész országot; most pedig elkészítik a pártalkotmányt, amihez fiókszervezetük, a Jobbik, illetve a baloldal disszidense, Szili Katalin a nevét adja. És akkor nem beszéltünk a majd most létrehozandó vármegyékről, ispánokról. Szegény Petőfiék, ha ezt látnák, úgy gondolom, ismét felvonulnának. A magyar kormány teljes egészében megpróbálja ledarálni nem csak a politikai ellenfeleit, hanem az egész országot, hogy hatalmon lehessenek. Ők nem kormányozni, hanem hatalmaskodni szeretnének, ezt pedig nemzeti együttműködésként nevezik.

Holnap érdemes lesz mindenkinek a Márciusi Ifjakra gondolni, hogy ők mit tennének: hagynák-e, hogy ez folyjon országunkban. Szerintem nem, és mi se hagyjuk. Hogy mit tehetünk? Tettekben semmit, de elmondhatjuk rokonoknak, szomszédoknak és barátoknak, hogy ami itt történik, ez mindenkinek rossz, és legközelebb arra a politikai pártra szavazzanak, ami tényleg az emberek problémáival foglalkozik. És mindenki higgye el, ez is sokat jelent most. Mert aki már gondolkodik, és ellent tud mondani, nem rabja többé ennek a hatalomnak, és immunis minden hazugsága ellen. Jusson csak eszünkbe mit is írt Petőfi? Rabok tovább nem leszünk: szabaduljunk meg hát a Fidesz béklyóitól, legalább lélekben

Balla Péter Írása

-www.ballapeter.hu-

A bejegyzés trackback címe:

https://implatform.blog.hu/api/trackback/id/tr472743232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása